Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Spine Center Göteborg endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon på 031–89 12 60 alternativt via info.gbg@spinecenter.se. Du kommer då att erbjudas en ny tid efter att inkubationstiden förflutit.

Christian Hagelberg, Medicinskt ansvarig läkare/VD

CV

Yara Asterfjord

Överläkare, specialist i ortopedisk kirurgi

Överläkare, specialist i ortopedisk kirurgi

Yara är legitimerad läkare sedan 2006 och ortopedspecialist sedan 2013. Under sin specialisering jobbade hon hos oss på Spine Center med ryggkirurgi och har sedan 2014 arbetat på GHP Spine Center enbart med ryggkirurgi.

Yara har nyligen inlett ett forskningssamarbete med Sahlgrenska akademin rörande uppföljning av patienter som genomgått halsryggskirurgi.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.