Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Spine Center Göteborg endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon på 031–89 12 60 alternativt via info.gbg@spinecenter.se. Du kommer då att erbjudas en ny tid efter att inkubationstiden förflutit.

Christian Hagelberg, Medicinskt ansvarig läkare/VD

CV

Vigdis Hansdottir

Överläkare, specialist i anestesi- och intensivvårdVigdis Hansdottir

Överläkare, Specialist i anestesi- och intensivvård

Tjänstgjorde som specialist/överläkare i anestesi- och intensivvård på thorax Sahlgrenska 1985 – 2016. Visiting professor Oregon Health Sciences University, Portland, Oregon USA 1996-1997. 1998-2001 vårdenhetsöverläkare för plastik anestesi Sahlgrenska. 2001-2004 vårdenhetsöverläkare för thorax intensivvården Sahlgrenska Sjukhuset. Doktorerade 1995: Epidural Sufentanil Analgesia. Arbetar som narkosläkare på Spine Center i Göteborg sedan 2015

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.