Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Spine Center Göteborg endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon på 031–89 12 60 alternativt via info.gbg@spinecenter.se. Du kommer då att erbjudas en ny tid efter att inkubationstiden förflutit.

Christian Hagelberg, Medicinskt ansvarig läkare/VD

CV

Christian Hagelberg

VD/Överläkare, specialist i ortopedisk kirurgi


 

Christian Hagelberg

VD och Överläkare, specialist i ortopedisk kirurgi

Christian är legitimerad läkare sedan 2005 och ortopedspecialist sedan 2010. Sedan 2010 arbetat med både akut och planerad ryggkirurgi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset och NU-sjukvården. Sedan 2016 aktiv vid GHP Spine Center Göteborg. Christian är sedan januari 2020 VD för GHP Spine Center Göteborg och GHP Spine Center Skåne.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.