Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Spine Center Göteborg endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon på 031–89 12 60 alternativt via info.gbg@spinecenter.se. Du kommer då att erbjudas en ny tid efter att inkubationstiden förflutit.

Christian Hagelberg, Medicinskt ansvarig läkare/VD

CV

Catharina Parai

Överläkare, specialist i ortopedisk kirurgi

Överläkare, specialist i ortopedisk kirurgi

Catharina är legitimerad läkare sedan 2006 och ortopedspecialist sedan 2013. Efter specialisering har hon arbetat i Karlstad med allmän ortopedi och här på GHP Spine Center enbart med ryggkirurgi.

Catharina disputerade våren 2020 på en avhandling om validering av patientrapporterade behandlingsresultat/utfallsmått efter ländryggskirurgi.

Catharina är medlem i styrgruppen för Svenska ryggregistret.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.