Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Spine Center Göteborg endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon på 031–89 12 60 alternativt via info.gbg@spinecenter.se. Du kommer då att erbjudas en ny tid efter att inkubationstiden förflutit.

Christian Hagelberg, Medicinskt ansvarig läkare/VD

Vår personal

Mer info om vår personal kommer inom kort!

Våra specialistläkare

 

Åke Blixt

MED. DR. MEDICINSKT ANSVARIG

Åke har tidigare arbetat med grundforskning och varit lärare vid Anatomiska Institutionen, Göteborgs Universitet. Han disputerade på en avhandling om Mikrocirkulation. Efter ortopedutbildning bla. varit vårdenhetsöverläkare och bitr. verksamhetschef vid Ortopedkliniken Sahlgrenska Universitetssjukhuset Mölndal. Medlem i Svensk Ryggkirurgisk Förening.

Fabian Jacobsson

Specialistläkare

Fabian är legitimerad läkare sedan 2002 och ortopedspecialist sedan 2007. Efter specialisering har han arbetat i Varberg med allmän ortopedi och sedan 2009 enbart med ryggkirurgi.

Hans Laestander

Specialistläkare

Hans är legitimerad läkare sedan 1996 och ortopedspecialist sedan 2003. Efter specialisering har han arbetat i Varberg med allmän ortopedi och sedan 2009 enbart med ryggkirurgi. Hans har arbetat på Spine Center sedan 2010 och har tidigare varit styrelsemedlem i Svensk Ryggkirurgisk Förening.

Yara Asterfjord

Specialistläkare

Yara är legitimerad läkare sedan 2006 och ortopedspecialist sedan 2013. Under sin specialisering jobbade hon hos oss på Spine Center med ryggkirurgi och har sedan 2014 arbetat på Spine Center med enbart ryggkirurgi. Sedan 2017 är Yara antagen som doktorand vid Karolinska Institutet.

Christian Hagelberg

Specialistläkare

Christian är legitimerad läkare sedan 2005 och ortopedspecialist sedan 2010. Sedan 2010 arbetat med både akut och planerad ryggkirurgi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset och Nu-sjukvården. Sedan 2016 aktiv vid Spine Center Göteborg. Christian är vidare doktorand vid Göteborgs Universitet med ett forskningsprojekt kring behandling av spinal stenos i ländryggen.

Catharina Parai

Specialistläkare

Catharina är legitimerad läkare sedan 2006 och ortopedspecialist sedan 2013. Efter specialisering har hon arbetat i Karlstad med allmän ortopedi och här på Spine Center med enbart ryggkirurgi.

Olle Hägg

Med. Dr

Olle har varit verksam inom ryggkirurgi sedan 80-talet och tidigare varit chef för Ryggteamet vid ortopedkliniken, Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Olle har varit drivande i utvecklingen av Nationella Ryggregistret. Medlem i Svensk Ryggkirurgisk Förening och vetenskaplig sekreterare i dess styrelse. Disputerat på en avhandling om kirurgisk behandling av ryggsmärta.

Bengt Lind

Docent

Bengt har ägnat sig åt ryggkirurgi sedan 80-talet och har tidigare varit verksam som överläkare och under 6 år som divisionschef vid ortopedkliniken, Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Bengt har under många år varit klinisk lärare och och är handledare för flera doktorander inom ryggforskning. Medlem i Svensk Ryggkirurgisk Förening och ledamot i styrelsen för CSRS (Cervical Spine Research Society). Disputerat på en avhandling om halsryggskador.

ANNA-LENA ROBINSON

Specialistläkare

Specialist i ortopedi sedan 2010.

Tidigare verksam ryggkirurg Akademiska sjukhuset i Uppsala, 2010 - 2013.

Disputerat 2018 inom halsryggskirurgi. Bedriver fortsatt forskning kring frakturer i halsryggen.

Carl Widmark

Narkosläkare

Carl har tjänstgjort sedan början av 90-talet som narkosläkare på Sjukhuset i Varberg och som överläkare bland annat varit ansvarig för den kliniska verksamheten på centraloperation. Carl är disputerad inom cirkulationsfysiologi på Göteborgs Universitet.
Medlem i Svensk Förening för Anestesi och Intensivvård.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.