Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Spine Center Göteborg endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon på 031–89 12 60 alternativt via info.gbg@spinecenter.se. Du kommer då att erbjudas en ny tid efter att inkubationstiden förflutit.

Christian Hagelberg, Medicinskt ansvarig läkare/VD

Fysioterapi

 

Fysioterapeuterna på Spine Center Göteborg finns på entréplanet på Gruvgatan 8. Här kan man få hjälp med rehabiliteringsträning både före och efter operation. Vi tar även emot patienter som behöver råd och bedömning av ortopediska skador som inte kräver kirurgisk behandling.

 

Vilka patienter tar vi emot?

Du är välkommen att söka vår mottagning om du har behov av fysioterapi efter operation eller skada.

Vi arbetar inom området ortopediska sjukdomar och skador. Våra kompetensområden är:

  • Pre- och postoperativ rehabilitering i samband med:
    • Hals och ryggkirurgi
    • Axel-, knä- höft- och fotkirurgi.
  • Bedömning och behandling av motions- och idrottsrelaterade skador.

Vi har avtal med Västra Götalandsregionen. Du betalar vanlig patientavgift och frikort gäller. Patienter under 20 år och över 85 år betalar ingen patientavgift.

För patienter med sjukvårdsförsäkring har vi avtal med de flesta försäkringsbolag.

Det behövs ingen remiss för att få komma till oss

Postoperativ rehabilitering

Efter en operation krävs det ofta träning för att god funktion ska uppnås. Vi har bred och djup kunskap om rehabilitering efter ortopediska och ryggkirurgiska ingrepp.

Om du är opererad på GHP Spine Center Göteborg kommer du på vårdavdelningen att träffa en fysioterapeut dagen efter operationen. Fysioterapeuten kommer att gå igenom vad du behöver träna under den första tiden efter operationen. Om du önskar kan du sedan fortsätta din rehabilitering på fysioterapin på Spine Center

KONTAKT

Tveka inte att höra av dig till oss vid frågor

KARRIÄR

Vill du bli en av oss?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.