Bli Patient

Ortopedi och kirurgi


Boende i Västra Götaland - Vårdgaranti

För att söka via vårdgaranti behöver din vårdcentral, företagshälsovård eller en privat läkare skicka en remiss till närmsta ortopedklinik i din region. Det finns även möjlighet att skicka egenremiss till ortopedkliniken i din region via 1177.

När remissen inkommit till ortopedkliniken hamnar du på väntelista för besök. Tackar du ja till vårdgarantin har du möjlighet att komma till annan vårdgivare.

När du fått remissbekräftelsen kan du kontakta vårdgarantin på ortopedkliniken och fråga om de kan flytta remissen till oss.


Boende i annat landsting

För mer information samt kontaktuppgifter gå in på 1177.se och välj aktuellt landsting.


För dig med sjukvårdsförsäkring?

Du som vill söka vård hos oss genom din sjukvårdsförsäkring behöver ingen remiss. Tidsbokning sker via ditt försäkringsbolag. Kontakta dem om du behöver vård. Vi har avtal med de flesta bolag.


För dig som privatbetalande

I mån av utrymme kan vi ta emot privatbetalande patienter. Vi är måna om att de patienter vi tar emot har besvär som matchar vår profil och kompetens, så att bedömning och behandling leder fram till önskad förbättring.

Kontakta oss så skickar vi en privatremiss som du får fylla i. Alla inkommande remisser besvaras, antingen med ett bokningsförslag eller med information om att vi inte har möjlighet ta emot dig. Vi kan också efter bedömning hänvisa till fysioterapeut som ett första steg.

Ett läkarbesök kostar 2 950 kr. Du får även betala för eventuella röntgenundersökningar, behandlingar och operation själv.

Vi hanterar inte ärenden av akut karaktär.

Frikort gäller inte.


Varmt välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

För dig som redan har en tid bokad

Inför ditt besök på läkarmottagningen önskar vi att du fyller i hälsoenkäten och sänder in till oss. Det är viktigt att vi får ditt svar så snart som möjligt.

Frågor och svar!

Hur kan jag komma till er på Spine Center Göteborg?

Svar:

Läs om hur du kan komma till oss under Bli patient

Är det olika väntetider på remisser från vårdcentral och privatremiss?

Svar:

Ja, remisserna från vårdcentralen prioriteras enligt Vårdgarantin och går före privatremisserna.

Doktorn lovade att jag kunde höra av mig vid behov. Nu har jag behov av ny kontakt, hur gör jag då?

Svar:

Om det har gått MINDRE än ett år kan du få boka ett återbesök utan ny betalningsförbindelse. Har det gått längre tid än ett år behövs ny betalningsförbindelse.

Jag behöver recept på smärtstillande mediciner, kan ni hjälpa till med det?

Svar:

Innan operation får Din ordinarie läkare sköta om receptförskrivning, efter operationen är det vi på Spine Center Göteborg som sköter detta under de första 6 månaderna.

Jag behöver förlängd sjukskrivning, kan ni hjälpa till med det?

Svar:

Innan operation får Din ordinarie läkare ordna med sjukskrivning, efter operationen är det vi på Spine Center som ska sköta detta under de första 6 månaderna.

KONTAKT

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att ta kontakt med oss!

BEHANDLINGAR

Läs mer om våra behandlingar och vad vi kan hjälpa dig med

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.