Bli Patient

För dig som redan har en tid bokad

Inför ditt besök på läkarmottagningen önskar vi att du fyller i hälsoenkäten och sänder in till oss. Det är viktigt att vi får ditt svar så snart som möjligt.


Fysioterapimottagningen - Spine Center Rehab

Välkommen till fysioterapimottagningen!

Vi har avtal med Västra Götalandsregionen. Patientavgift är 100 kr och frikort samt högkostnadsskydd gäller. Patienter under 20 år och över 85 år betalar ingen patientavgift.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss.

Vi har även avtal med de flesta försäkringsbolag.

Tidsbokning

Telefon: 031-89 12 66

Måndag-Torsdag 08:00-15.30. Fredagar 08.00-12.00

Du kan också komma i kontakt med oss genom att skicka meddelande i 1177. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du en sjukvårdsförsäkring, kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka en tid till oss.

Ortopedi och kirurgi

Boende i Västra Götaland - Vårdgaranti

För att söka via vårdgaranti behöver din vårdcentral, företagshälsovård eller en privat läkare skicka en remiss till närmsta ortopedklinik i din region. Det finns även möjlighet att skicka egenremiss till ortopedkliniken i din region via 1177.

När remissen inkommit till ortopedkliniken hamnar du på väntelista för besök. Tackar du JA till vårdgarantin har du möjlighet att komma till en annan vårdgivare.

När du fått remissbekräftelsen kan du kontakta Vårdgarantiservice på ortopedkliniken och be dem flytta remissen till oss.

Boende i annan region

Vi har vårdgarantiavtal för patienter från andra regioner.

För att söka via vårdgaranti behöver din vårdcentral, företagshälsovård eller en privat läkare skicka en remiss till närmsta ortopedklinik i din region.

När remissen inkommit till ortopedkliniken hamnar du på väntelista för besök. Tackar du JA till vårdgarantin har du möjlighet att komma till en annan vårdgivare.

När du fått remissbekräftelsen kan du kontakta Vårdgarantiservice på ortopedkliniken och be dem skicka remissen till oss. Vill ortopedkliniken ha mer information får de gärna kontakta oss.

För mer information om vårdgaranti i din region gå in på 1177.se.

För dig med sjukvårdsförsäkring?

Du som vill söka vård hos oss genom din sjukvårdsförsäkring behöver ingen remiss. Tidsbokning sker via ditt försäkringsbolag. Kontakta dem om du behöver vård. Vi har avtal med de flesta bolag.

För dig som privatbetalande

För tillfället har vi inte möjlighet att ta emot privatbetalande patienter - nedan text gäller inte under vårt tillfälliga stopp.

I mån av utrymme kan vi ta emot privatbetalande patienter. Vi är måna om att de patienter vi tar emot har besvär som matchar vår profil och kompetens, så att bedömning och behandling leder fram till önskad förbättring.

Kontakta oss så skickar vi en privatremiss som du får fylla i. Alla inkommande remisser besvaras, antingen med ett bokningsförslag eller med information om att vi inte har möjlighet ta emot dig. Vi kan också efter bedömning hänvisa till fysioterapeut som ett första steg.

Ett läkarbesök kostar 2 950 kr. Du får även betala för eventuella röntgenundersökningar, behandlingar och operation själv.

Vi hanterar inte ärenden av akut karaktär.

Frikort gäller inte.

Varmt välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Frågor och svar!

Hur kan jag komma till er på Capio Spine Center Göteborg?

Svar:

Läs om hur du kan komma till oss under Bli patient

Är det olika väntetider på remisser från vårdcentral och privatremiss?

Svar:

Ja, remisserna från vårdcentralen prioriteras enligt Vårdgarantin före privatremisserna.

Doktorn lovade att jag kunde höra av mig vid behov. Nu har jag behov av ny kontakt, hur gör jag då?

Svar:

Om det har gått MINDRE än ett år kan du boka ett återbesök utan ny betalningsförbindelse. Har det gått längre tid än ett år behövs en ny betalningsförbindelse.

Jag behöver recept på smärtstillande mediciner, kan ni hjälpa till med det?

Svar:

Innan operation sköter din ordinarie läkare om receptförskrivning, efter operationen är det vi på Capio Spine Center Göteborg som sköter detta under de första 6 månaderna.

Jag behöver förlängd sjukskrivning, kan ni hjälpa till med det?

Svar:

Innan operation ordnar din ordinarie läkare med sjukskrivning, efter operationen är det vi på Capio Spine Center Göteborg som sköter detta under de första 6 månaderna.

Gäller högkostnadsskyddet hos er fysioterapi?

Svar:

 

Ja det gör det.

Måste jag ha en remiss för att få komma till er fysioterapi?

Svar:

Nej, läs mer på Bli patient

Vilka öppettider har ni på fysioterapin?

Svar:

Hitta våra öppettider under Kontakta oss

Vilka patienter behandlar ni på fysioterapin?

Svar:

Alla patienter med olika ortopediska diagnoser samt vissa besvär inom kvinnohälsa. Vi är specialiserade inom postoperativ rehabilitering efter ryggoperation samt har god kunskap inom ergonomi, olika smärtlindrande metoder som akupunktur mm.

Vi arbetar med aktiv fysioterapi och träning efter olika ortopediska skador och sjukdomar.

KONTAKT

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att ta kontakt med oss!

BEHANDLINGAR

Läs mer om våra behandlingar och vad vi kan hjälpa dig med

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.