Spine Center
Göteborg
Nyheter

Arbeta hos oss

Just nu söker vi nya medarbetare.

GHP Spine Center Göteborg är en högspecialiserad enhet som erbjuder ett professionellt och individuellt omhändertagande av patienter med besvär orsakade av sjukdomar i hals-, bröst eller ländrygg. 

Spine Rehab söker leg fysioterapeut/sjukgymnast

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast innebär att du ansvarar för bedömning och rehabilitering av de patienter som kommer till vår öppenmottagning. Vårt moderbolag Spine Center är en högspecialiserad enhet som erbjuder ett professionellt och individuellt omhändertagande av patienter med besvär orsakade av sjukdomar i hals-, -bröst- eller ländrygg. Förutom att bedöma och behandla patienter på vår rehabenhet ingår även tjänstgöring på vår vårdavdelning vardagar samt helg.

Vem är du?
Du skall ha flera års erfarenhet av att bedöma, behandla och rehabilitera patienter som söker för besvär från nack- bröstrygg och ländrygg. Vidareutbildning inom OMT/OMI eller liknande ses som meriterande. Du bör även ha några års arbetslivserfarenhet inom ortopedisk rehabilitering avseende extremitetsleder.
Då arbetet innebär att du självständigt bedömer och behandlar de patienter som söker vår mottagning är det av största vikt att du är kompetent, kunnig och ansvarsfull. Du bör ha lätt att samarbeta med olika yrkeskategorier både på vårdavdelningen samt på övriga avdelningar. 
Du är positiv, noggrann, engagerad, strukturerad och du bör med lätthet kunna växla mellan olika arbetsuppgifter.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du erbjuds
Tjänsten är på 100% med tillträde efter överenskommelse. Arbetet är omväxlande och förutom dina kollegor på rehabiliteringsavdelningen kommer du att samarbeta med sjuksköterskor och läkare som alla brinner för att erbjuda patienten ett unikt omhändertagande.
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 171101.
Vi tar enbart emot ansökningar via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Viktigt att skriva ”fysioterapeut” i ämnesraden (subject) i mailet.